Διπλή ληστεία σε ΕΛΤΑ με λεία 9.000 ευρώ

Διπλή ληστεία σε ΕΛΤΑ με λεία 9.000 ευρώ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Δύο ληστείες μέσα σε περίπου ένα δίωρο έκαναν χθες το πρωί δύο άγνωστοι δράστες, χτυπώντας τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Αίγιο και Δάφνη Καλαβρύτων. Ομως η λεία που άρπαξαν δεν ξεπερνά τα 9.000 ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πιθανόν να γνώριζαν καλά την περιοχή, αφού μετά τη ληστεία στο Αίγιο χρησιμοποίησαν έναν από τους δύο επαρχιακούς δρόμους που οδηγούν προς τα Καλάβρυτα και κατευθύνθηκαν προς τη Δάφνη. Ετσι έφθασαν στο μικρό ορεινό αστικό κέντρο, χωρίς να εντοπιστούν από την Αστυνομία, λήστεψαν το υποκατάστημα και αμέσως μετά, πάλι μέσω επαρχιακών δρόμων έφθασαν στα διόδια της Νεστάνης, στην εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου όπου εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Το πρώτο κτύπημα έγινε στις 8.15 χθες το πρωί στα ΕΛΤΑ Αιγίου. Φορώντας κουκούλες και με την απειλή όπλου άρπαξαν περίπου 5.000 ευρώ και περίπου δύο ώρες αργότερα κτύπησαν με τον ίδιο τρόπο στα ΕΛΤΑ Δάφνης, αρπάζοντας περίπου 4.000 ευρώ. Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται στα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και από τα δύο υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή