Παιχνίδια σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Παιχνίδια σε παιδιά που έχουν ανάγκη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, η συγκέντρωση παιχνιδιών και ρούχων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Συνολικά, από τις δράσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ολοι μαζί για το παιδί», συγκεντρώθηκαν 2.300 κιβώτια με ρούχα και παιχνίδια. Χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα και την περιφέρεια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αϊ-Βασίλης» και έλαβαν μέρος στα happening που διοργανώθηκαν σε πλατείες, δημόσια κτίρια, εμπορικά κέντρα, πολυχώρους, όπου πολλές εκπλήξεις και δράσεις περίμεναν τα παιδιά και πρόσφεραν παιχνίδια και ρούχα για τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, τα παιδιά της Ενωσης «Μαζί για το παιδί», των «Χωριών SOS» και της «ΕΛΕΠΑΠ».

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν τα τρία προηγούμενα Σάββατα του Δεκεμβρίου σε 10 σημεία στην Αττική και 6 στην περιφέρεια (συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, την Πάτρα, τον Πύργο Ηλείας, την Πρέβεζα).

Σκοπός των δράσεων ήταν να δοθεί χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, 3.503.900 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν μέχρι παραμονές Χριστουγέννων μέσα από την προσπάθεια του «Ολοι Mαζί Μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με την υποστήριξη των σούπερ μάρκετ όλης της χώρας για την ενίσχυση των συσσιτίων. Παράλληλα με τα συσσίτια δόθηκαν και πακέτα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή