Εκρηξη παγιδευμένου Ι.Χ. στην Αττική Οδό

Εκρηξη παγιδευμένου Ι.Χ. στην Αττική Οδό

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο τύπου Smart που εξερράγη χθες στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο. Αυτό διαπίστωσαν οι πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. που ήλεγξαν τα συντρίμμια. Το όχημα ανεφλέγη και προσέκρουσε σε προστατευτικό τοιχίο λίγο μετά τις 7 π.μ., στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του και σοβαρά η συνεπιβάτις, Αλβανοί υπήκοοι και οι δύο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα επρόκειτο να ταξιδέψει στις 7.30 π.μ. με πτήση της Aegean για Τίρανα. Από την αυτοψία προέκυψε ότι το πάτωμα του αυτοκινήτου είχε παραμορφωθεί με φορά προς το εσωτερικό της καμπίνας, στη θέση του οδηγού. Τα ρούχα του θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού στάλθηκαν χθες στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να βρεθούν τυχόν υπολείμματα εκρηκτικής ύλης.

Επιπλέον, αστυνομικοί ερεύνησαν χθες, στον Αγ. Δημήτριο, το σπίτι του θανόντος ο οποίος εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Αργυρούπολης και το 2009 είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση για ναρκωτικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή