Ανεστάλη η αποχή των δικηγόρων

Ανεστάλη η αποχή των δικηγόρων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά στα καθήκοντά τους επιστρέφουν από σήμερα οι δικηγόροι οι οποίοι βρίσκονται σε αποχή από τις 3 Δεκεμβρίου διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Ενόψει εκλογών, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε την αναστολή της αποχής, αλλά και συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των δικηγόρων.

Εν τω μεταξύ, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι δικηγόροι επιθυμούν να διοριστούν δικαστικοί αντιπρόσωποι, αλλά και όσοι επιθυμούν να εξαιρεθούν από τη διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση, ενώ όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή smartphone μπορούν από σήμερα μέχρι και τις 9/1 να καταχωρίζουν τις αιτήσεις τους σε συνεργεία υπαλλήλων από 8.30 έως 15.00 στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ και στο κτίριο 7 στο Πρωτοδικείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή