Με κυνηγετικό μαχαίρι το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο

Με κυνηγετικό μαχαίρι το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κυνηγετικό μαχαίρι σκότωσε τον κουνιάδο του, τη 42χρονη σύζυγό του και το 12χρονο παιδί τους, ο 55χρονος δράστης της τριπλής ανθρωποκτονίας που έγινε χθες το μεσημέρι στο εσωτερικό οικίας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μετά το έγκλημα, πήδηξε από το μπαλκόνι με σκοπό να αυτοκτονήσει, ωστόσο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος.

Ο δράστης, σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκε ένα μαχαίρι, με εμφανή ίχνη αίματος, ενώ κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο πιστόλι. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα.

Στην κατοχή του 55χρονου φυσικού αυτουργού εντοπίστηκαν μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μία αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για το έγκλημα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή