Οξεία επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά από την ομιλία στην Καλαμάτα

Οξεία επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά από την ομιλία στην Καλαμάτα

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «ρεύμα νίκης που μεγαλώνει» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στην Καλαμάτα, ενώ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για τις εξαγγελίες που έκανε λέγοντας ότι είναι πρωθυπουργός των δύο επόμενων εβδομάδων καθώς το μόνο που επιτυγχάνει είναι να επιταχύνει την απομόνωση και την πτώση του.

Αναφερόμενος στην χθεσινή (Σάββατο) ομιλία του πρωθυπουργού και με βάση την θέση ότι ο κ. Σαμαράς έχει αλλάξει τακτική και ότι «αφού είδε ότι δεν κερδίζει τίποτα παριστάνοντας τον μπαμπούλα και φοβερίζοντας τον κόσμο, άλλαξε στη μέση της καμπάνιας στρατηγική», ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «το γύρισε στις γνώριμες για εκείνον κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις».«Όπως όμως λέει ο λαός μας, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα έκανε λόγο για απομόνωση του κ. Σαμαρά σε όλη την Ευρώπη καθώς όπως είπε δε μπορεί να πείσει κανέναν με τις ανόητες φοβέρες περί Grexit.

«Η πολιτική χυδαιότητα, σε όλο της το μεγαλείο και ακροδεξιός παραλογισμός σε όλο του το βάθος» σχολίασε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «ήδη πνίγει τον κ. Σαμαρά το κύμα κατακραυγής από γαλλικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.»

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, μοιράζει αδιακρίτως ιθαγένειες και ανακοινώνει γκρέμισμα του φράκτη στον Έβρο» δήλωση που επανέλαβε την Κυριακή και η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Απάντηση ΝΔ στην ομιλία Τσίπρα

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα. Σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα.Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΔ λέει ότι το πρόγραμμά του κ. Τσίπρα για την οικονομία προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό "καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό 'λεφτά υπάρχουν'".Η ΝΔ μιλά για "διαφορετική μεταναστευτική πολιτική" που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, "δηλαδή την κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου".

Τέλος, τονίζει ότι συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, "αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου 'Υπατία'".

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή