ΠΟΕ-ΟΤΑ: Εξώδικος διαμαρτυρία για τις εκλογικές αποζημιώσεις των δημοτικών υπαλλήλων

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Εξώδικος διαμαρτυρία για τις εκλογικές αποζημιώσεις των δημοτικών υπαλλήλων

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξώδικο διαμαρτυρία προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών απέστειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σχετικά με τις αποζημιώσεις των δημοτικών υπαλλήλων για τη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή των εκλογών.

Στη διαμαρτυρία σημειώνεται, ότι ακόμη εκκρεμούν εκλογικές αποζημιώσεις από τις βουλευτικές εκλογές του 2012, παρότι οι αρμόδιοι φορείς έχουν επανειλημμένως ενημερωθεί.

πισημαίνεται η επιστολή που απέστειλε η ΚΕΔΕ προς τον υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η αδυναμία των δήμων να καταβάλουν τις εκλογικές αποζημιώσεις.

Επαναλαμβάνεται η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να μη συμμετάσχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι στις εκλογές (προετοιμασία εκλογικών κέντρων, μεταφορά και φύλαξη εκλογικού υλικού, μεταφορά-στήσιμο παραβάν, μεταφορά ψηφοδελτίων και εκλογικών αποτελεσμάτων, καθαριότητα χώρων, τροφοδοσία, εκλογικές επιτροπές, Δημοτολογία και ΚΕΠ για την έκδοση πιστοποιητικών, φύλαξη εκλογικών κέντρων κλπ) καθόσον δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή