Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ατόμων από πλημμυρισμένα σπίτια στις Μαλάδες και Φοινικά του Ηρακλείου προχώρησε  το βράδυ της Τρίτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση απεγκλωβισμού 38χρονου από το πλημμυρισμένο του σπίτι στις Μαλάδες, το όποιο προσέγγισε η ΕΜΑΚ με βάρκα καθώς ήταν αδύνατον να το πλησιάσουν με άλλο τρόπο επειδή το ύψος του νερού έφθανε περίπου τα δύο μέτρα.

Νωρίτερα, στην ίδια περιοχή απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα με δυο παιδιά που είχαν ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού τους μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες, ενώ στην περιοχή του Καρτερού κινδύνεψαν τρία άτομα καθώς από την έντονη βροχόπτωση τα νερά μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους και σώθηκαν χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε και σε άλλους απεγκλωβισμούς στην περιοχή των Μαλάδων και της Φοινικιάς από σπίτια, και στο Καστέλι Πεδιάδος και στο Αβδού από αυτοκίνητα, ενώ βρίσκεται επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να παρέμβει σε όποιες περιπτώσεις χρειασθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή