Στην Ουτρέχτη ταξίδεψε η Πελοπόννησος

Στην Ουτρέχτη ταξίδεψε η Πελοπόννησος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Ουτρέχτη της Ολλανδίας, ταξίδεψε η ‘'μυθική'' Πελοπόννησος, συμμετέχοντας στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Βόρειας Ευρώπης VAKANTIEBEURS 2015, φιλοξενώντας στο περίπτερό της επαγγελματίες απ' όλη την Πελοπόννησο καθώς και γευσιγνωστικά δρώμενα.

Στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 18 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 118.000 ενώ η Πελοπόννησος, που συμμετείχε για πρώτη φορά, απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας Πελοποννήσου με προγραμματισμένα ραντεβού ήρθαν σε επαφή με τους βασικούς tour operator της Ολλανδικής αγοράς που συνεργάζονται με την Πελοπόννησο.

Η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Ντίνα Νικολάκου και τουριστικοί παράγοντες της Πελοποννήσου, σε συναντήσεις με βασικούς διακινητές τουριστών στην Πελοπόννησο, όπως το διευθύνοντα σύμβουλο του Ross Holidays Στέφανο Στεφάνου και τον ιδιοκτήτη του Polyplan Reizen Theo Alexandropoulo, συζήτησαν το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων, για την αύξηση των εισερχόμενων τουριστών από την Ολλανδία.

Επίσης, έγιναν συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Πελοπόννησο και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της περιφέρειας, όπως οι εταιρείες Localholidays, Jacobos, Golfff, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσαν τα μικρά boutique hotels, καθώς και ο golf τουρισμός.

Να σημειωθεί ότι η Πελοπόννησος δέχεται τουρισμό από την Ολλανδία στη Μεσσηνία, μέσω του αεροδρομίου της Καλαμάτας και συγκεκριμένα των πτήσεων της Transavia δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και στην περιοχή του Τολού Αργολίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή