Αυτοκτόνησε ο δράστης του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο

Αυτοκτόνησε ο δράστης του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε ο δράστης του τριπλού φονικού που είχε γίνει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 2 του Γενάρη.

Ο προφυλακισμένος άνδρας, 55 ετών, βρέθηκε στο κελί του στις φυλακές Διαβατών απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Τρίτης 3/3/2015. Είχε χρησιμοποιήσει ένα καλώδιο προκειμένου να κατασκευάσει αυτοσχέδια κρεμάλα και να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το θέμα έχει ήδη παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών, Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος βρέθηκε αυτοπροσώπως στις φυλακές προκειμένου να εξετάσει το θέμα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 2 Ιανουαρίου ο δράστης είχε επισκεφθεί το σπίτι του κουνιάδου του, με τον οποίο όπως ισχυρίστηκε αργότερα είχαν οικονομικές διαφορές. Έπειτα από έντονο καβγά των δύο, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε κατακρεούργησε τον κουνιάδο του με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια σειρά πήραν η γυναίκα του άτυχου άνδρα και το παιδί τους, 12 ετών.

Ο ίδιος στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αφού αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό με μαχαίρι, πριν πηδήξει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας και τραυματιστεί ακόμα περισσότερο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως και οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ όταν πήρε εξιτήριο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνόδεψαν στις φυλακές Διαβατών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή