Σύγκλιση και πρόταση για Σκουριές ανάμεσα σε Πράσινους και Τσιρώνη

Σύγκλιση και πρόταση για Σκουριές ανάμεσα σε Πράσινους και Τσιρώνη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μειώνεται το «χάσμα» ανάμεσα στους Οικολόγους Πράσινους και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, αναζωπυρώνεται, ωστόσο, η υπόθεση της αδειοδότησης της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Πρασίνων, «σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Τσιρώνη και τους φορείς της περιοχής και έπειτα από νομική έρευνα σχετική με την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της επένδυσης, κατατέθηκε πρόταση για να γίνουν οι απαραίτητες νομικές και διοικητικές ενέργειες, ώστε να σταματήσουν οι εργασίες υλοτόμησης και αποψίλωσης στις Σκουριές Χαλκιδικής, έως ότου να εκδικαστεί η υπόθεση από το ΣτΕ και να γίνει ο επανέλεγχος της θεώρησης του συνόλου των τεχνικών μελετών που αφορούν το εργοστάσιο στην περιοχή».

Προηγήθηκε χθές ανακοίνωση των Πρασίνων σε υψηλούς τόνους, ενάντια στη στάση που κράτησε μέχρι στιγμής το υπουργείο Περιβάλλοντος απέναντι στο θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή