ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντάλλαξαν μαχαιριές δύο άνδρες στο Αίγιο

antallaxan-machairies-dyo-andres-sto-aigio-2073978

Διά της βίας προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη στο Αίγιο, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή.

Πιο συγκεκριμένα, ένας Αλβανός 49 ετών κι ένας Έλληνας 56 ετών συνεπλάκησαν προκειμένου να λύσουν οικονομικές διαφορές. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κατάστημα του Έλληνα, με τους δύο άντρες να καταλήγουν τραυματισμένοι από μαχαιριές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρώτος επιτέθηκε ο καταστηματάρχης στον Αλβανό, τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στα χέρια. Στη συνέχεια ο 49χρονος κατάφερε να του αποσπάσει το μαχαίρι και να τον τραυματίσει στα χέρια και το κεφάλι.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που έφθασαν στον χώρο της αιματηρής συμπλοκής, συνέλαβαν τον 49χρονο, μέσα στο κατάστημα, ενώ στο χώρο βρήκαν και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τους δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο του Αιγίου, ενώ ο Έλληνας μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.