Επιστρέφουν οι βροχές

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι βροχές επιστρέφουν σήμερα, Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο. Στα δυτικά θα αναπτυχθούν γρήγορα νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που θα ενισχυθούν και οι νοτιάδες στο Ιόνιο και βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν ανατολικότερα, δεν αναμένεται όμως να δημιουργήσουν ιδιαιτέρα προβλήματα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως και 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα και από τα δυτικά θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές με του ανέμους να πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν, οι άνμεοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για Δευτέρα (23.03.2015)

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα παρατηρηθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν από το βραδύ από τα δυτικα. Οι  μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικα και νοτιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι νοτιοανατολικοί 4 έως 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή