Τσοχατζόπουλος: Βίκυ γύρνα πίσω

Τσοχατζόπουλος: Βίκυ γύρνα πίσω

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματική έκκληση στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο απηύθηνε  ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ο μόνος δρόμος προκειμένου να σμίξει άμεσα με το παιδί τους η κ. Σταμάτη είναι να επιστρέψει στην φροντίδα των γιατρών.

«B I K Υ…!

Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν», τονίζει αρχικά ο κ. Τσοχατζόπουλος, ενώ στη συνέχεια κάνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να επιστρέψει υγιής στο παιδί τους:

«ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη».

Να σημειωθεί πως η Βικυ Σταμάτη απέδρασε απο το Δρομοκαΐτειο, στο οποίο νοσηλευόταν απο τον Νοέμβριου του 2013, μία μέρα μετά την απόρριψη της 5ης αίτησης αποφυλάκισής της απο το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Κ", το λουκέτο βρέθηκε ξεκλείδωτο και χωρίς ίχνη παραβίασης στην εξωτερική πλευρά της μπαλκονόπορτας, γεγονός το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η κα. Σταμάτη είναι πιθανόν να είχε συνεργό στην απόδρασή της.

Ανησυχία για την υγεία της

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της εντείνονται, καθώς εκτός απο τα ψυχολογικά προβλήματα, υπάρχουν και φόβοι για την υγεία της, αφού ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή