Θύμα bullying δηλώνει η νεαρή που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της

Θύμα bullying δηλώνει η νεαρή που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις συμμαθήτριές της κατηγορείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι στα χέρια μια 22χρονη σπουδάστρια της σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ, στου Ρέντη. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.50 μ.μ. στη διάρκεια μαθήματος. Η 22χρονη χτύπησε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια τις τρεις συμμαθήτριές της, δύο από την Αλβανία και μια Ελληνίδα.

Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η 22χρονη συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω της βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο η ίδια είχε γράψει ότι υπήρξε θύμα bullying.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο διευθυντής και οι καθηγητές της σχολής Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ είχαν διαπιστώσει επιθετική συμπεριφορά από πλευράς 22χρονης και άλλες φορές στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2009, ένας 19χρονος τότε σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα της σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ είχε πυροβολήσει 18χρονο συμμαθητή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή