Συμπληρωματική κατάθεση της Β. Σταμάτη στη ΓΑΔΑ

Συμπληρωματική κατάθεση της Β. Σταμάτη στη ΓΑΔΑ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε η Βικυ Σταμάτη, σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, μετά από επίσημο αίτημα που υπέβαλλε δια του συνηγόρου της για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση  και να «κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα γυρω από την υπόθεση των εξοπλιστικών».

Πάντως, οι δικαστικες αρχές εμφανίζονται ιδιαίτερα δύσπιστες για τις επικείμενες αποκαλύψεις, που υπόσχεται η Βίκυ Σταμάτη, καθώς θεωρούν πως αν είχε κάτι πράγματι σοβαρό να πει, γιατί δεν επέλεγε το ακροτήριο της δίκης της σε δεύτερο βαθμό που είναι σε εξέλιξη. Για τον λόγο αυτό δεν αποκλείουν και την περίπτωση του επικοινωνιακού αντιπερισπασμού μετα τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη απόδραση της. Σε κάθε περίπτωση στην κατάθεσή της θα ειναι παρών τόσο ο εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης, όσο και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.

 Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται η κ. Σταμάτη αναμένεται να καταθέσει στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης.

«Θέλω να μιλήσω και έχω ζητήσει από τον συνήγορό μου να επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να δώσω συμπληρωματική κατάθεση. Τον εμπιστεύομαι», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τον συνήγορό της,  κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή