Δύο νεκροί στη Σαλαμίνα από ερωτικό πάθος

Δύο νεκροί στη Σαλαμίνα από ερωτικό πάθος

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ερωτικό πάθος όπλισε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το χέρι του 35χρονου λιμενικού, ο οποίος την Τρίτη, στη Σαλαμίνα, δολοφόνησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε αμέσως μετά. Το δράμα αποκαλύφθηκε τις βραδινές ώρες, όταν τον 35χρονο και την ερωμένη του, 44 ετών, εντόπισε νεκρούς η σύζυγος του αυτόχειρα. Το παράνομο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου, στο κλειστό πάρκινγκ του σπιτιού του στην περιοχή του Φοίνικα Σαλαμίνας. Ο άνδρας, που -σημειωτέον- υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού, έφερε τραύμα στον δεξί κρόταφο, ενώ η γυναίκα στην κοιλιακή της χώρα. Στο σημείο βρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο του 35χρονου, ένα πιστόλι Glock που κατείχε νόμιμα και δύο κάλυκες. Από την αυτοψία στον χώρο επιβεβαιώθηκε ότι ο λιμενικός πρώτα πυροβόλησε την ερωμένη του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε.

Η 44χρονη ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών, 10 και 14 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποκαλύψει στον σύζυγό της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα, λίγες ώρες πριν από το τραγικό φινάλε του ερωτικού δράματος, φέρεται να συναντήθηκε μαζί του (πιθανόν δε και παρουσία του 35χρονου) προκειμένου να αναζητήσει λύση στο αδιέξοδό της. Το τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση αυτή αποτελεί αντικείμενο έρευνας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η μοιραία συνάντηση

Σύμφωνα με μια εκδοχή, η 44χρονη ζήτησε από τον εραστή της να διακόψουν τη σχέση τους κι εκείνος, τυφλωμένος από το πάθος, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 44χρονη ήταν αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της και πίεζε τον 35χρονο να κάνει το ίδιο. Εξάλλου, η σύζυγος του αυτόχειρα φέρεται πως βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε «παράνομο» ερωτικό δεσμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή