Προκήρυξη για βόμβα στα γραφεία Microsoft

Προκήρυξη για βόμβα στα γραφεία Microsoft

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Microsoft στο Μαρούσι αναρτήθηκε στο Athens Indymedia. Φέρει την υπογραφή «Μαχητική Αναρχία» – «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία» και καταλήγει με τη φράση «οπλιζόμαστε, οργανωνόμαστε και περνάμε στην επίθεση!».

Σύμφωνα με τον συντάκτη της προκήρυξης, η εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και την 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου που συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση. «Σχεδιάζουμε δολιοφθορές, παρενοχλούμε τον εχθρό, πειραματιζόμαστε με μεθόδους και πρακτικές, οργανώνουμε τη γενικευμένη αντεπίθεσή μας στον κόσμο της εξουσίας. Η ενέργειά μας είναι μια συμβολή στην πρόταση των συντρόφων της FAI/IRF από την Τσεχία που έκαψαν ένα περιπολικό και πρότειναν τη δημιουργία ενός διεθνούς σχεδίου δράσης με το όνομα “Ας καταστρέψουμε την καταστολή”» αναφέρει το κείμενο ανάληψης ευθύνης και καταλήγει με χαιρετισμό στον καταδικασμένο για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη.

H εμπρηστική επίθεση είχε σημειωθεί στις 3.45 τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία της εταιρείας στη Λ. Κηφισίας 211 στο Μαρούσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή