Προθεσμία στην υπόθεση ηρωίνης με το Noor-1

Προθεσμία στην υπόθεση ηρωίνης με το Noor-1

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ζήτησε και πήρε χθες από την ανακρίτρια Πειραιά, κ. Μαρία Σκάρπου, ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων Α.Κ., κατηγορούμενος και αυτός για την υπόθεση εισαγωγής στην Ελλάδα δύο τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο, με το πλοίο Noor-1, τον Ιούνιο του 2014. Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας παρέλαβε χθες αντίγραφο της δικογραφίας και πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που εμφανίζεται να έφερε σε επαφή μεταξύ τους τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση εισαγωγής ηρωίνης, είχε αρχικά κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, όχι με την ιδιότητα του κατηγορουμένου, αλλά ως μάρτυρας. Ωστόσο, νέες καταθέσεις ενώπιον της ανακρίτριας δημιούργησαν νέα δεδομένα για τον ρόλο που φέρεται να διαδραμάτισε στην υπόθεση, καθώς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής εικονικής εταιρείας, που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, με έδρα το εμιράτο Σάρτζα και με σκοπό τη διακίνηση των δύο τόνων ηρωίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή