Πατέρας που ασελγούσε στον αυτιστικό γιο του καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης

Πατέρας που ασελγούσε στον αυτιστικό γιο του καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδίκασε την Τετάρτη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έναν άντρα 47 ετών ο οποίος κρατείται στις φυλακές για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατ' εξακολούθηση κατά του αυτιστικού γιου του.

Το δικαστήριο δεν μείωσε ούτε στο ελάχιστο  την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, αφού δεν δέχτηκε κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Ο πατέρας ασελγούσε στο αυτιστικό παιδί του από τον Φεβρουάριο του 2008, όταν ήταν ακόμη 16 ετών, μέχρι τον Ιανουάριο του 2010, οπότε και η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας. Τότε, η μητέρα του παιδιού είχε ακούσει φωνές του παιδιού από το δωμάτιο και προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού στην αστυνομία.

Δύο καθηγήτριες επιβεβαίωσαν πως το παιδί τους είχε εκμυστηρευτεί τις πράξεις του πατέρα του.  Στην αποκάλυψη των αποτρόπαιων πράξεων του πατέρα συνέβαλαν και δύο καθηγήτριες του ιδρύματος όπου φοιτούσε το παιδί, στις οποίες ανέφερε αυτό που του συνέβαινε.

Μετά την δεύτερη καταδίκη του, ο 47χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων, όπου κρατείτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή