Συλλήψεις μεταναστών με πλαστά στοιχεία στην Κρήτη

Συλλήψεις μεταναστών με πλαστά στοιχεία στην Κρήτη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 25 έφτασε ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που επιχείρησαν την τελευταία εβδομάδα να ταξιδέψουν από την Κρήτη προς χώρες της Ε.Ε. Με πλαστά χαρτιά, έπειτα από την σύλληψη επτά ακόμη αλλοδαπών.

Προορισμός των συλληφθέντων ήταν η Γερμανία, η Ιταλία και η Ελβετία.

Οι νέες συλλήψεις αφορούν σε μια γυναίκα 55 ετών από το Αφγανιστάν, που επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από με προορισμό τη Γερμανία. Μια ακόμη γυναίκα 26 ετών από τη Σομαλία είχε στην κατοχή της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Ολλανδίας προκειμένου να αναχωρήσει, για τη Γενεύη.

Επίσης , συνελήφθησαν ένας άνδρας 26 χρονών από τη Σομαλία, ένας ακόμη 45 ετών από τη Λιβύη, δυο γυναίκες από τη Συρία 65 και 41 χρονών αντίστοιχα και ένας 39χρονος από την ίδια χώρα , που επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Σομαλίας, Ιταλίας, και Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα οι τέσσερις πρώτοι , με προορισμό την Ιταλία, και ο πέμπτος για τη Γενεύη .

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή