Εριδες μεταξύ δικαστών και εισαγγελέων για μισθολογικά και τοποθέτηση Παπαγγελόπουλου

Εριδες μεταξύ δικαστών και εισαγγελέων για μισθολογικά και τοποθέτηση Παπαγγελόπουλου

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μισθολογικά αλλά και η τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ως υφυπουργού Δικαιοσύνης αρμόδιου για θέματα Διαφάνειας έχουν προκαλέσει εσωτερική διαμάχη στους κόλπους της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Μέλη της ένωσης -Χριστόφορος Σεβαστίδης, πρόεδρος Πρωτοδικών, Χαράλαμπος Σεβαστίδης, πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Κουβαρά, ειρηνοδίκης, Κωνσταντίνος Σαργιώτης, πρόεδρος Πρωτοδικών και Χριστίνα Σαλάππα πρωτοδίκης- αποδίδουν στο προεδρείο αδράνεια ως προς τη διεκδίκηση της εφαρμογής των αποφάσεων του Μισθοδικείου που αφορούν στα αναδρομικά των δικαστών αλλά και στην φορολογική τους εξίσωση με τους βουλευτές.

Ως προς την θέσπιση θέσης υφυπουργού για θέματα Διαφάνειας, οι υπογράφοντες την ανακοίνωση «διερωτώνται» εάν η Διαφάνεια στο χώρο της Δικαιοσύνης τελεί υπο αμφισβήτηση και σε θετική περίπτωση, πώς σκοπεύει το υπουργείο να το αντιμετωπίσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή