Αινιγματικός ο παιδοκτόνος στη συμπληρωματική απολογία του

Αινιγματικός ο παιδοκτόνος στη συμπληρωματική απολογία του

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς κάθε κατεύθυνση και για τη διακρίβωση κάθε πτυχής της αποτρόπαιης παιδοκτονίας ερευνούν οι δικαστικές αρχές, προσπαθώντας να ρίξουν φως σε αθέατες πλευρές της σκοτεινής υπόθεσης. Ο παιδοκτόνος και βιολογικός πατέρας του άτυχου κοριτσιού πέρασε και χθες το κατώφλι της 10ης ανακρίτριας, καταθέτοντας συμπληρωματικά για όσα στοιχεία έχουν προκύψει ως ερωτήματα από το ανακριτικό έργο.

Η συμπληρωματική απολογία του κράτησε περίπου 3,5 ώρες και η μεταγωγή του έγινε από τις φυλακές της Κέρκυρας όπου κρατείται, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να δικαστεί και για άλλη υπόθεση σχετικά με την κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών. Ο δράστης αποδοκιμάστηκε και χθες από πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο των δικαστηρίων, όση ώρα περίμενε να μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο, καθώς η δίκη του για τα ναρκωτικά δεν έγινε.

Στην πολύωρη συμπληρωματική απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε εκ νέου ότι σκότωσε το τετράχρονο κοριτσάκι του, αφήνοντας υπαινιγμούς για γνώση των αποτρόπαιων πρακτικών εξαφάνισης του πτώματος και εις βάρος συμπατριώτη του από τη Βουλγαρία, ο οποίος συνέδραμε με τις αποκαλύψεις του την εξιχνίαση του εγκλήματος. Αινιγματικός υπήρξε και ο συνήγορός του Παναγιώτης Χρυσικάκης, που έκανε λόγο για αποκαλύψεις στην υπόθεση, χωρίς να προσδιορίσει επακριβώς τι εννοεί. Την ίδια ώρα, ελέγχεται ανώνυμη επιστολή που έφθασε στο ανακριτικό γραφείο, που θέτει στο τραπέζι των ερευνών σενάρια παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων σχετικά με την υπόθεση.

Λίγο νωρίτερα είχε καταθέσει στην ανακρίτρια και η μητέρα του στυγερού δολοφόνου, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη ότι ο γιος της δεν σκότωσε την άτυχη Αννυ και ότι η μητέρα του παιδιού, που επίσης έχει προφυλακιστεί, της τηλεφώνησε για να ζητήσει να καταθέσει ψέματα σχετικά με το ποιος είχε την επιμέλειά του κατά τον κρίσιμο χρόνο που η ίδια απουσίαζε στη Γερμανία.

Πάντως, οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο που φθάνει στα χέρια τους, σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις συνθήκες του πρωτοφανούς εγκλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή