Ερευνα για συμμετοχή γνωστού ξενοδόχου σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

Ερευνα για συμμετοχή γνωστού ξενοδόχου σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληροφορίες για συμμετοχή γνωστού ξενοδόχου της Αθήνας σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας ερευνούν ανακριτικές και αστυνομικές αρχές.

Στο πλαίσιο της έρευνας, Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ελέγχους σε βάρος οκτώ ατόμων, σε Κοζάνη, Τρίκαλα, Εύβοια και Αττική.

Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα ένας κτηνοτρόφος και η μητέρα του. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τρία περίστροφα, ανιχνευτές μετάλλων, αστυνομικά πηλήκια και τζόκεϊ. Ο συλληφθείς φέρεται επίσης να είναι ιδιοκτήτης δύο πολυτελών αυτοκινήτων μάρκας Ferrari.

Στην Αθήνα αντίστοιχα, συνελήφθη ένας βιβλιοδέτης που διατηρεί εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας και βρέθηκε να κατέχει εκκλησιαστικά κειμήλια.

Aνακρινόμενος, φέρεται να υποστήριξε ότι τα αρχαία Ευαγγέλια του έδωσε ο υπό έρευνα ξενοδόχος, δίχως πάντως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια Ιωαννίνων που διενεργεί έρευνα για τη δράση του κυκλώματος αρχαιοκαπήλων και την ενδεχόμενη ανάμειξη του μεγαλοξενοδόχου σ’ αυτό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή