Εκδήλωση με θέμα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη Δικαιοσύνη

Εκδήλωση με θέμα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη Δικαιοσύνη

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδήλωση με θέμα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον τομέα της Δικαιοσύνης πραγματοποιείται την Τρίτη υπο την αιγίδα του Αρείου Πάγου σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Ανωτέρων Μελετών Ασφαλείας και Δικαιοσύνης της Γαλλίας και τη συνδρομή της Γαλλικής πρεσβείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών. Ομιλητές θα είναι οι εισαγγελείς Εφετών Ιωάννης Αγγελής και Σταμάτης Δασκαλόπουλος, καθώς και ο δικηγόρος Δρ.  Νομικής Νικόλαος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι θα αναπτύξουν τα θέματα: 1)  Διεθνής Δικαστική – Ποινική συνεργασία με Γαλλικές αρχές κατά το Ελληνικό νομικό σύστημα, από τον νόμο στην πραγματικότητα,  2)  Το Ελληνικό ανακριτικό σύστημα  και 3) οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον τομέα της Δικαιοσύνης. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κουτρουμάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή