Απεβίωσε και τρίτος εργάτης από το δυστύχημα στα ΕΛΠΕ

Απεβίωσε και τρίτος εργάτης από το δυστύχημα στα ΕΛΠΕ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τρίτος εργαζόμενος από τα ΕΛΠΕ, ο 27χρονος Αντώνης Αβράμπου, απεβίωσε μετά το τραγικό δυστύχημα στις 8 Μαΐου στο χώρο εργασίας. Συνολικά, στο τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου τραυματίσθηκαν έξι εργαζόμενοι. Σύμφωνα με την εταιρεία, το δυστύχημα προκλήθηκε από ανάφλεξη κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης από ελληνική εργολαβική εταιρεία.

Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Π. Λαφαζάνης και ο Γ.Γ. Ενέργειας Α. Αλξόπουλος εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος. Συγχρόνως, εξέφρασαν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένεια με όλα τα δυνατά μέσα, κάτι που έχει δηλώσει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Αλεξόπουλος σε κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν ότι «η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανέναν συμβιβασμό και συγκάλυση, η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις η τιμωρία όσων έχουν, άμεση ή έμμεση, ευθύνη για την τραγωδία».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή