Παραδόθηκε ο δράστης που πυροδότησε την «βεντέτα» στην Αγία Βαρβάρα

Παραδόθηκε ο δράστης που πυροδότησε την «βεντέτα» στην Αγία Βαρβάρα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε ο οδηγός ΙΧ, 21 ετών, στον οποίο αποδίδεται το αιματηρό συμβάν της Παρασκευής 22 Απριλίου που πυροδότησε την «βεντέτα» μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά στην Αγία Βαρβάρα.

Η συμπλοκή άρχισε την Παρασκευή, ύστερα από την παράσυρση πεζών από ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ένας άνδρας 45 ετών να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστεί σοβαρά δεύτερος, 31 ετών.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακόμη, μετά το τραγικό συμβάν η «βεντέτα» συνεχίστηκε με εμπρησμούς σπιτιών. Στο πλαίσιο της διαμάχης που είχε ξεσπάσει, άγνωστοι πυρπόλησαν το βράδυ της Παρασκευής, το πατρικό σπίτι του δράστη, μια μεζονέτα στην οδό Λυκούργου 22. Η πυρκαγιά σβήστηκε από 18 πυροσβέστες που έσπευσαν με έξι οχήματα, αφού προξένησε σοβαρές ζημιές.

Ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε και δεύτερος εμπρησμός σε υποκατασκευή ισόγειο σπίτι του δράστη στην οδό Πύργού 52, όπου προκλήθηκαν μικρές ζημιές.

Η κηδεία του θύματος θα γίνει αύριο, στο Γ' Νεκροταφείο Νίκαιας, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, λόγω της βεντέτας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή