Αίθριος ο καιρός την Κυριακή με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

Αίθριος ο καιρός την Κυριακή με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ στα ηπειρωτικά της χώρας υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο

Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο

ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με  πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος,  με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια μέχρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 24 βαθμών Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή