Ματαιώθηκε η έκδοση της Αντωνίας Ηλία

Ματαιώθηκε η έκδοση της Αντωνίας Ηλία

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eμπλοκή της τελευταίας στιγμής, ματαίωσε την παράδοση στις ελληνικές δικαστικές αρχές της Αντωνίας Ηλία, πρώην δικαστικού λειτουργού, που επρόκειτο να εκδοθεί σήμερα στη χώρα μας από την Μεγάλη Βρετανία, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια υπόδικη για το λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα.

Η Αντωνία Ηλία είχε διαφύγει στο εξωτερικό μετά την ανάμειξή της στην υπόθεση με στημένες δικαστικές αποφάσεις, συνελήφθη στο Λονδίνο όπου και παρέμεινε για καιρό κρατούμενη, ενώ τα τελευταία χρόνια- και ενόψει της έκδοσής της στην Ελλάδα- είχε περιοριστικούς όρους και είχε κατ΄επανάληψη προβάλει ενστάσεις προκειμένου να μην δικαστεί στη χώρα μας. Πληροφορίες από το αρμόδιο τμήμα Εκδόσεων της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, ανέφεραν ότι και σήμερα ματαιώθηκε η παράδοσή της στις ελληνικές αρχές γιατί άσκησε την τελευταία στιγμή κάποιο αίτημα που δεν επέτρεπε την έκδοσή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή