Επίσκεψη Κατρούγκαλου στο Εθνικό Τυπογραφείο

Επίσκεψη Κατρούγκαλου στο Εθνικό Τυπογραφείο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αισιοδοξία του ότι η Δημόσια Διοίκηση μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάκαμψης της χώρας εξέφρασε κατά την επίσκεψή του στο Εθνικό Τυπογραφείο ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε σε συγκέντρωση των υπαλλήλων και ξεναγήθηκε στους χώρους του Εθνικού Τυπογραφείου και εν συνεχεία ευχαρίστησε το προσωπικό και τον ειδικό γραμματέα για τις προτάσεις που του υπέβαλαν για την επέκταση των δραστηριοτήτων του Τυπογραφείου αλλά και τη μείωση του εκτυπωτικού κόστους. «Κοινός τόπος κυβέρνησης και δημοσίων υπαλλήλων είναι το δημόσιο συμφέρον», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός.

Επίσης, αναφερόμενος στο επικείμενο νομοσχέδιο του υπουργείου για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, ο κ.Κατρούγκαλος επισήμανε ότι επιδιώκεται οι δημόσιοι υπάλληλοι να συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησής τους με στόχο τόσο τη βελτίωσή τους, όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή