Ανεφοδιασμός ΕΚΑΒ με εμπόδια

Ανεφοδιασμός ΕΚΑΒ με εμπόδια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόβλημα στον ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων με καύσιμα καταγράφηκε χθες σε ορισμένες πόλεις της περιφέρειας, όπως Τρίπολη, Δράμα και Αλεξανδρούπολη, καθώς τα πρατήρια υγρών καυσίμων με τα οποία συνεργάζεται σε αυτές τις πόλεις το ΕΚΑΒ έχουν «αδειάσει», και τα υπόλοιπα πρατήρια δεν δέχονταν πίστωση. Το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί πολύ τις επόμενες ημέρες, καθώς τα μηνύματα που δέχεται η διοίκηση του ΕΚΑΒ από τα περισσότερα παραρτήματά του ανά τη χώρα είναι ότι «στερεύουν» τα καύσιμα από τα πρατήρια με τα οποία συνεργάζονται. Στην Αττική, το ΕΚΑΒ έχει συνεργασία με τα στρατιωτικά πρατήρια, ενώ τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη, για τις επόμενες 3-4 ημέρες στον ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων θα συμβάλει και η ελληνική Αστυνομία. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ έχει ζητήσει από το Σαββατοκύριακο από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να υποβάλει αίτημα προς το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, προκειμένου τα ασθενοφόρα όλης της χώρας να προμηθεύονται στρατιωτικά καύσιμα.

Σημειώνεται ότι την άρνηση των πρατηριούχων να προμηθεύσουν επί πιστώσει τα απορριμματοφόρα αντιμετωπίζουν επίσης αρκετοί δήμοι της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή