Τα υποκαταστήματα τραπεζών που εξυπηρετούν συνταξιούχους

Τα υποκαταστήματα τραπεζών που εξυπηρετούν συνταξιούχους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριτοκοσμικές σκηνές επικρατούν έξω από τα καταστήματα των τραπεζών από απελπισμένους συνταξιούχους που προσπαθούν να λάβουν μέρος της σύνταξής τους, 120 ευρώ. Αργά χθες το βράδυ οι τράπεζες ανακοίνωσαν ότι θα εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους με αλφαβητική σειρά ωστόσο η προσέλευση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που πρακτικά δεν τηρείται.

Οπως αναφέρει η Eurobank η αλφαβητική σειρά προτεραιότητας για την καταβολή των συντάξεων δεν τηρείται, καθώς δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση των συνταξιούχων λόγω του προχωρημένου της ώρας κατά την οποία εκδόθηκαν οι σχετικές ανακοινώσεις,

Από την πλευρά της η Alpha Bank συστήνει να τηρείται η αλφαβητική σειρά με βάση το αρχικό του Επωνύμου αλλά αναφέρει ότι θα εξυπηρετήσει συνταξιούχους που ενδεχομένως περιμένουν στην ουρά και δεν είχαν ενημερωθεί.

Η Εθνική Τράπεζα δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα μέχρι στιγμής και ισχύει η ανακοίνωση της, από χθες το βράδυ, για είσοδο με αλφαβητική σειρά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα καταστήματα που λειτουργούν σήμερα είναι για συνταξιούχους που δεν έχουν χρεωστική κάρτα και μόνο για την ανάληψη της σύνταξης τους μέχρι 120 ευρώ.

Επισυνάπτεται η αναλυτική κατάσταση καταστημάτων Συνεταιριστικών Τραπεζών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή