Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις

Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, αναμένονται την Παρασκευή. Γενικά ο καιρός θα είνια αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθείω από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 και στη νότια Κρήτη 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ .

Θερμοκρασια: από 20 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή