Πάτρα: Συνελήφθη φυγόποινος για υπόθεση ναρκωτικών

Πάτρα: Συνελήφθη φυγόποινος για υπόθεση ναρκωτικών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 36χρονος φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος μπήκε σε γραφείο νοσοκομείου της Πάτρας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ. Όμως έγινε αντιληπτός από εργαζόμενο και εκλήθη η Αστυνομία. Άνδρες της 'Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο νοσοκομείο, εντόπισαν τον 36χρονο και τον συνέλαβαν.

Από τον έλεγχο των στοιχείων που έκανε η Ασφάλεια Πατρών προέκυψε ότι σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή, για να απολογηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή