Σύλληψη παραχαράκτη με χιλιάδες πλαστά χαρτονομίσματα

Σύλληψη παραχαράκτη με χιλιάδες πλαστά χαρτονομίσματα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου Κορινθίας, 36χρονος Σύρος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου Κορινθίας, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση και εντόπισαν τον 36χρονο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, στη δε κατοχή του βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν εκατόν εβδομήντα πλαστά χαρτονομίσματα, των πενήντα ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.840 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έκαναν στη συνέχεια στο σπίτι του 36χρονου, στην Καλλιθέα Αττικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 2.227 πλαστά χαρτονομίσματα διαφόρων τύπων, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα διαβατήριο Αρχών Ουκρανίας και μια επικολλημένη σε αυτό άδεια διαμονής, τα οποία ήταν πλαστά.

Το συνολικό ποσό των κατασχεθέντων πλαστών χαρτονομισμάτων ξεπερνά τα 67.600 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή