Νεκροί από μαχαιριές φαρμακοποιός και ο γιος του στις Σέρρες

Νεκροί από μαχαιριές φαρμακοποιός και ο γιος του στις Σέρρες

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκροί στη μονοκατοικία όπου διέμεναν βρέθηκαν ένας 72χρονος φαρμακοποιός και ο 27χρονος γιος του το βράδυ της Δευτέρας στις Σέρρες. Η πρώτη που αντίκρισε το σκηνικό θανάτου στο σπίτι της οδού Ιωνος Δραγούμη ήταν η κόρη του 72χρονου, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, αντικείμενο που όμως δεν έχει εντοπισθεί στον χώρο του εγκλήματος.

Κατόπιν έρευνας, η Αστυνομία έχει καταλήξει σε τρία σενάρια. Το πρώτο είναι το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, η οποία όμως από έμπειρους αστυνομικούς κρίνεται μάλλον απίθανη, αφού δεν υπάρχουν ούτε ίχνη διάρρηξης ούτε η συνήθης σε τέτοιες περιπτώσεις ακαταστασία στον χώρο. Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό του καβγά μεταξύ των δύο ανδρών, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη. Το σενάριο αυτό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες λόγω των διαπιστωμένων ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο 27χρονος γιος, ο οποίος είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Το τρίτο σενάριο, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, είναι αυτό της εμπλοκής στην υπόθεση και ενός τρίτου προσώπου.

Η απουσία του μαχαιριού από τον χώρο του εγκλήματος συνηγορεί στην υπόθεση ότι αυτό αφαιρέθηκε σε ύστερο χρόνο από κάποιο μέχρι στιγμής άγνωστο τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές εστιάζουν σε συγγενικό πρόσωπο των δύο άτυχων ανδρών, το οποίο θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ στην πόλη μετέβη από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η ιατροδικαστική εξέταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή