Αρνείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του ο 60χρονος

Αρνείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του ο 60χρονος

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται ο 60χρονος συνταξιούχος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι την 57χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας, και να τραυμάτισε σοβαρά με το ίδιο μαχαίρι τον 30χρονο γιο του.

Ο 60χρονος το μόνο που ανέφερε στους αστυνομικούς ήταν πως ήταν μαζί με τη γυναίκα του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και ότι είχε έναν διαπληκτισμό με τον γιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 60χρονος δεν βοηθάει στην επικοινωνία με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση. Πάντως, σήμερα το πρωί, ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί.

Στο μεταξύ σαφή εικόνα για το τι έγινε ακριβώς το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να δώσει ο 30χρονος γιος όταν θα είναι σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς. Προς το παρόν νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Επίσης, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ανεύρεση του μαχαιριού θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της υπόθεσης, αφού τα δακτυλικά αποτυπώματα θα δείξουν αν το έχει χρησιμοποιήσει ο 60χρονος. Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους στο γεγονός ότι αμέσως μετά τα όσα συνέβησαν στο σπίτι ο 60χρονος κατευθύνθηκε προς την παραλιακή ζώνη των Ιτέων, ενώ συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην είσοδο του νέου λιμανιού.

Η 57χρονη εργαζόταν για χρόνια στο Καραμανδάνειο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Παίδων και πριν από περίπου τρία χρόνια πήρε τη σύνταξή της, ενώ ο 30χρονος γιος της είναι στρατιωτικός. Οι γείτονες στην περιοχή Κρύα Ιτεών, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, αποφεύγουν να αναφέρουν λεπτομέρειες, λέγοντας ότι «δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ακριβώς γίνεται μέσα στο σπίτι του άλλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή