Αυξάνεται η χρήση κινητού στις διακοπές

Αυξάνεται η χρήση κινητού στις διακοπές

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο σπορ στην παραλία για Ελληνες και ξένους επισκέπτες είναι η επικοινωνία μέσω κινητού, καθώς στις διακοπές μιλάνε και σερφάρουν στο Ιντερνετ τρεις φορές περισσότερο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND, και αφορούν στο εκσυγχρονισμένο δίκτυο κινητής της εταιρείας, το αποκορύφωμα της καλοκαιρινής σεζόν είναι η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου που τα κινητά πήραν φωτιά. Η Χαλκιδική αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια στη χρήση του κινητού, καθώς οι φωνητικές κλήσεις στο δίκτυο της WIND αυξήθηκαν κατά 230% σε σύγκριση με μία μέση εβδομάδα του έτους, ενώ αντίστοιχα αυξήθηκε επτά φορές η χρήση Mobile Internet. Πίσω δεν έμειναν ούτε οι Κυκλάδες, που διπλασίασαν τον όγκο κλήσεων, ενώ πενταπλάσιος ήταν ο όγκος δεδομένων που έστειλαν μέσω του κινητού τους οι επισκέπτες των κυκλαδίτικων νησιών.

Ωστόσο τα Επτάνησα, και συγκεκριμένα η Ζάκυνθος, η Λευκάδα και η Κεφαλονιά, είχαν τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση στη χρήση Mobile Internet αυτό το καλοκαίρι, αγγίζοντας το 800%!

Οι Αγγλοι είναι και φέτος το καλοκαίρι οι πιο ομιλητικοί στο κινητό τους, ακολουθούμενοι από τους Ρώσους και τους Ιταλούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή