Πλήθος αιτήσεων για κατ’ εξαίρεσιν προσλήψεις

Πλήθος αιτήσεων για κατ’ εξαίρεσιν προσλήψεις

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βροχή» καταφτάνουν στο ΣτΕ οι αιτήσεις υπουργείων, φορέων και δήμων, προκειμένου να παρακαμφθεί ο εκλογικός νόμος και να γίνουν κατ’ εξαίρεσιν προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να καλύψουν επείγουσες ανάγκες εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Το υπουργείο Εσωτερικών ζητεί την πρόσληψη 32 υπαλλήλων για την κάλυψη αναγκών λόγω του μεταναστευτικού κύματος και 6 υπαλλήλων προκειμένου να στελεχώσουν το κέντρο υποδοχής μεταναστών της Λέσβου.

Επιπλέον, ζητείται η πρόσληψη 17 δημοτικών αστυνομικών, καθώς και η μετάταξη ενός υπαλλήλου.

Το υπουργείο Παιδείας ζητεί την αναστολή της απαγόρευσης των πάσης φύσεως υπηρεσιακών μεταβολών και προσλήψεων εκπαιδευτικού προσωπικού, χωρίς ωστόσο να καθορίζεται ο αριθμός των εκπαιδευτικών προς πρόσληψη, ενώ το ίδιο ζητεί και το υπουργείο Εργασίας.

Η Ελληνική Αστυνομία ζητεί την πρόσληψη 51 υπαλλήλων με 8μηνες συμβάσεις εργασίας.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Βόλου ζητεί την πρόσληψη 83 υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ο Δήμος Κισσάμου ζητεί την πρόσληψη 2 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών αναγκών.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ναυπλιέων ζητεί την πρόσληψη υπαλλήλων για 11μηνη απασχόληση.

Τέλος, το Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν ζητεί άδεια για να προκηρύξει τη διαδικασία πρόσληψης καθηγητών χορού για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή