Συνάντηση Παπαγγελόπουλου με ελεγκτικούς μηχανισμούς

Συνάντηση Παπαγγελόπουλου με ελεγκτικούς μηχανισμούς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υψηλή διαβάθμιση της κυβέρνησης στις προτεραιότητες για την πάταξη της διαφθοράς και τη δέσμευσή της ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί πρέπει να πράξουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά τη σημερινή του συνάντηση με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στη δίωξη αλλά την αντιμετώπιση φαινομένων έκνομης δραστηριότητας.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος που έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο για τη διαφθορά είχε συνάντηση στην οποία μετείχαν ο γενικός γραμματέας σε θέματα διαφθοράς Γ. Βασιλειάδης αλλά και οι Εμμανουήλ Πλουμής, Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Σταύρος Σταυρόπουλος, Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, Ειρήνη Γιαλλούρη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, Σταύρος Ποτουρίδης, προϊστάμενος του ΣΕΔΕ, Δημοσθένης Κασσαβέτης, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΕΔΔ και Σταύρος Ευαγγελάτος, Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ.

Ο Υπουργός, κ. Παπαγγελόπουλος, ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τέθηκαν προτεραιότητες και δόθηκε εντολή να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις, άμεσα.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος κατέστησε σαφές ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να φέρουν εις πέρας το έργο τους, χωρίς κανενός είδους οχλήσεις ή αναστολές.

Βασικός στόχος, τόνισε, είναι η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, η  ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η άμεση επίλυση, από την πολιτική ηγεσία, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μηχανισμοί.

Οι συναντήσεις αυτές θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναμόρφωση του συνόλου των ελεγκτικών μηχανισμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή