Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υποστήριξή τους στους 14 συναδέλφους τους οι οποίοι διώκονται για την μεγάλη απεργία του 2014 εξέφρασαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), τονίζοντας πως σε ένδειξη συμπαράστασης προχωρούν σε στάσεις εργασίας.

Οι προγραμματισμένες στάσεις εργασίας θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 15:00 και σε απεργία την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη απεργία κράτησε 3,5 μήνες και ήταν η «απάντηση» των εργαζομένων κατά της διαθεσιμότητας.

Την επόμενη Δευτέρα, ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού εχει προκηρύξει απεργία και συγκέντρωση στα δικαστήρια, ενώ νωρίτερα, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 12:30, εχει προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργειο Δικαιοσύνης, με αίτημα την "παύση της δίωξης της απεργίας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή