Βίντεο με ομολογία Πατέλη: Ότι κινείται σφάζεται…

Βίντεο με ομολογία Πατέλη: Ότι κινείται σφάζεται…

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ότι κινείται, σφάζεται, αρκεί να πάρω το ΟΚ από τον Λαγό». Με αυτή την φράση ο πυρηνάρχης της Χ.Α. στην περιοχή της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, προτρέπει τα μέλη της οργάνωσης  να ακολουθούν πιστά τις εντολές που λαμβάνουν από τους αρχηγούς τους.

Το βίντεο αφορά επίθεση που ήθελαν να πραγματοποιήσουν τα μέλη της Χ.Α. Στο παζάρι της Παναγίτσας. Ο Πατέλης αναφέρει στην αρχή του βίνετο πως οι χρυσαυγίτες θα έπρεπε να συμπεριφέρονται ως απλοί πολίτες στο παζάρι. «Αν πάρω το ΟΚ από τον λαγό θα έρθει σε όλους σας» λέει στη συνέχεια τονίζοντας πως τα μέλη που θα παρευρίσκονταν εκεί δεν θα πρέπει να φορούν ρούχα που φέρουν τα διακριτικά της οργάνωσης.

Ο Πατέλης τονίζει πως τα άτομα που θα πήγαιναν μαζί του στην Παναγίτσα θα ήταν ομάδα περιφρούρησης που θα παρίστανε τους ψάλτες ή τους πολίτες που ψωνίζουν και μόλις δοθεί το «ΟΚ» θα έφευγε από τα κεντρικά μια ομάδα 20-30 ατόμων που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «θα είναι τούμπανο ΑΠΟ ΟΛΑ για να «καθαρίσει» την Παναγίτσα.

«Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ότι κινείται σφάζεται», τονίζει στο τέλος της ομιλίας του ο Πατέλης. 

Το παραπάνω βίντεο επιβεβαιώνει την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, η οποία την Τρίτη υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ομάδα.

Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής κατάθεσής της η μητέρα του Παύλου Φύσσα επικεντρώθηκε στις ευθύνες της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της στη δολοφονία του παιδιού της, κατονομάζοντας προσωπικά τον βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγό ότι ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή για να δολοφονηθεί το παιδί της. «Ο Λαγός έδωσε την εντολή. Αυτός έδωσε το ΟΚ, όταν του τηλεφώνησαν από τη Νίκαια. Χωρίς τη δική του συγκατάθεση τίποτα δεν κινιόταν στην περιοχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή