Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλαλητήριο διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, στις 19.00 στο Σύνταγμα.

Στο μήνυμα της η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι το πολυνομοσχέδιο επεκτείνει και στο Δημόσιο τις μειώσεις συντάξεων και τις αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, που έχει ήδη θεσπιστεί για τον ιδιωτικό τομέα.

Συνεχίζοντας αναφέρεται: Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνολικά ο λαός και η νεολαία είναι οι μόνοι που μέσα από τις συντονισμένες αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες, μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις ομοσπονδίες τους σε κάθε χώρο και κλάδο, σε κάθε πόλη και γειτονιά μπορούν να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση. Να βάλουν φραγμό στην εφαρμογή των μέτρων συνέχισης της κοινωνικής καταστροφής, να συγκρουστούν και να ανατρέψουν την πολιτική του Κεφαλαίου – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ – Κυβέρνησης και των μνημονίων που επιβάλλουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή