Συνελήφθη για ληστείες φαρμακείων στη Γλυφάδα και στο Μαρούσι

Συνελήφθη για ληστείες φαρμακείων στη Γλυφάδα και στο Μαρούσι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στο Μαρούσι ένας άνδρας 33 ετών, για ληστείες που διέπραττε, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή μαχαιριού, σε φαρμακεία της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ' εξακολούθηση, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών, καθώς και παραβίαση περιοριστικών όρων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, μετά από πολυήμερη έρευνα για υποθέσεις ληστειών σε φαρμακεία, ταυτοποίησε τον δράστη των ληστειών και εξακρίβωσε τον τρόπο δράσης του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς, από τον Σεπτέμβριο, ενεργώντας πάντα μόνος του, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε από τους ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους των φαρμακείων χρηματικά ποσά και στη συνεχεία διέφευγε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,2 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών- τρεις στη Γλυφάδα και μία στο Μαρούσι- ενώ ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή