Την ενοχή του κατηγορούμενου για το θανατηφόρο τροχαίο στην Π. Ράλλη ζήτησε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του κατηγορούμενου για το θανατηφόρο τροχαίο στην Π. Ράλλη ζήτησε ο εισαγγελέας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενοχή του 28χρονου Αλβανού υπηκόου ο οποίος τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε και σκότωσε τρία άτομα στην οδό Πέτρου Ράλλη ζήτησε ο εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου για το κακούργημα της θανατηφόρου διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο, κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας της εκ προθέσεως τέλεσης.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος οδηγούσε με ψυχραιμία, προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ενώ δεν σταμάτησε όταν χτύπησε το ταξί προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και υποστήριξε πως από τη στιγμή που βγήκε στην Πέτρου Ράλλη με το όχημά του μάρκας smart δεν θυμάται τίποτα γιατί -πιθανότατα- έπαθε επιληπτική κρίση. «Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πώς έγινε το τροχαίο», ανέφερε. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 5 Νοεμβρίου 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή