Κινητοποιήσεις των λιμενεργατών κατά της πώλησης ΟΛΠ και ΟΛΘ

Κινητοποιήσεις των λιμενεργατών κατά της πώλησης ΟΛΠ και ΟΛΘ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 24ωρη απεργία την Πέμπτη και στάση εργασίας την Τετάρτη, από την έναρξη της βάρδιας έως της 10:30, συνεχίζουν οι λιμενεργάτες τις κινητοποιήσεις τους κατά της πώλησης του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.

Την Τετάρτη στις 8 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα κεντρική γραφεία του ΟΛΠ, ενώ για τις 11 το πρωί της Πέμπτης προγραμματίζεται συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

Τις κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ συνεχίζει αύριο και ο δήμος Κερατσινίου, καθώς θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο, στην πλατεία Κύπρου, και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας. Στο μεταξύ, την πλήρη αντίθεσή της στο πόρισμα της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό εκφράζει η ΑΔΕΔΥ, και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, αλλά και στον Ιδιωτικό Τομέα, τους συνταξιούχους και το σύνολο του ελληνικού λαού σε 24ωρη πανελλαδική γενική απεργία στις 12 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή