Δολοφονία 50χρονου στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου

Δολοφονία 50χρονου στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άγριο φονικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιαλυσού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, νεκρός είναι ένας 50χρονος από μαχαιριές που δέχθηκε από άλλο άτομο με το οποίο διαπληκτίστηκε λίγα λεπτά νωρίτερα.Το φονικό σημειώθηκε στις 5 παρά 10 σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν νωρίτερα τσακωθεί όχι για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο. Ο δράστης, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα καταφέρνοντας έτσι θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν στο σημείο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, ήταν πλέον αργά καθώς ο άτυχος 50χρονος είχε ξεψυχήσει.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα αξιωματικοί της αστυνομίας, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου και ο αρμόδιος Ιατροδικαστής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή