Βρέθηκε σορός νεκρού άνδρα στο ρέμα Χελιδονούς

Βρέθηκε σορός νεκρού άνδρα στο ρέμα Χελιδονούς

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρίτωσε το κακό από τις καταστροφικές πλημμύρες της προηγούμενης Πέμπτης στην Αττική, καθώς χθες το μεσημέρι βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς σορός νεκρού άνδρα, που όλα δείχνουν πως αποτέλεσε το τρίτο θύμα των πλημμυρών της 22ας Οκτωβρίου. Ο νεκρός βρέθηκε από συνεργείο της Πυροσβεστικής στο ρέμα της Χελιδονούς, στο ύψος της Νέας Κηφισιάς. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για άνδρα περίπου 60 ετών, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά από τη σύζυγό του και ξεκίνησαν έρευνες μαζί με την Πυροσβεστική. Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο όπου πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του. Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Τη μακάβρια λίστα των τριών νεκρών συμπληρώνουν, εκτός από τον αποθανόντα στη Χελιδονού, ο 41χρονος άνδρας που πνίγηκε στο Μενίδι και η 43χρονη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε φουσκωμένο ρέμα στο Καματερό. Στην πρώτη περίπτωση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος, στο οποίο επέβαινε και η μητέρα του, παγιδεύτηκε από τα νερά και ακινητοποιημένη νταλίκα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής. Στη δεύτερη περίπτωση, η 43χρονη παρέμενε αγνοούμενη από την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς βρέθηκε το αυτοκίνητό της παρασυρμένο από τα νερά κι εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τελικά, το πτώμα της βρέθηκε το Σάββατο στη Φρεαττύδα και γράφτηκε ο επίλογος στην τραγωδία.

Η χθεσινή ανακάλυψη όμως και τρίτου νεκρού από τις πλημμύρες δείχνει πως η τραγωδία αυτή δεν θα έχει τέλος εάν δεν ληφθούν ουσιαστικά μέτρα. Αλλιώς σε κάθε έντονη νεροποντή η Αθήνα θα θυμίζει…βυθισμένη πολιτεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή