Απανθρακώθηκε 16χρονη σε πυρκαγιά στην Ομόνοια

Απανθρακώθηκε 16χρονη σε πυρκαγιά στην Ομόνοια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία 16χρονη έχασε την ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης, κατά την διάρκεια πυρκαγιάς στο σπίτι που έμενε και εργαζόταν με την οικογένειά της, στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στις δύο το πρωί, στον πρώτο όροφο ενός παλιού, διώροφου σπιτιού που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου 24. Το σπίτι λειτουργούσε σαν Λιβανέζικο παντοπωλείο, το οποίο είχε ανοίξει ένα ζευγάρι αρμενικής καταγωγής, πού ζούσε στον ίδιο χώρο με τις τρεις κόρες του. Στο ισόγειο ήταν το κατάστημα, στο υπόγειο η αποθήκη και στον πρώτο όροφο έμενε η πενταμελής οικογένεια.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν πρώτα αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν από το φλεγόμενο σπίτι τη μητέρα και τις δύο από τις τρεις κόρες της, ηλικίας πέντε και 21 ετών. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν αμέσως μετά, κατάφεραν να σώσουν και τον 50χρονο πατέρα, αλλά δεν πρόλαβαν την τρίτη κόρη της οικογένειας. Οταν την βρήκαν, η 16χρονη ήταν ήδη απανθρακωμένη,

Ο πατέρας μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η μητέρα και οι δύο κόρες μεταφέρθηκαν επίσης σε νοσοκομείο και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή