Κοινή ανακοίνωση περί διπλοθεσίας από το προεδρείο της «Εθνικό Κτηματολόγιο»

Κοινή ανακοίνωση περί διπλοθεσίας από το προεδρείο της «Εθνικό Κτηματολόγιο»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απορρίπτουν τις κατηγορίες περί διπλοθεσίας ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση» (ΕΚΧΑ Α.Ε.) Βύρων Νάκος και Βασίλης Βεσκούκης.

Με κοινή τους ανακοίνωση (απαντώντας στην επερώτηση των βουλευτών Αυγενάκη και Οικονόμου) αναφέρουν ότι ο πρόεδρος λαμβάνει μηνιαία αποζημίωση 1.600 ευρώ και ο αντιπρόεδρος 120 ευρώ ανά συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και έως 480 ανά μήνα.

Και ότι ενημέρωσαν σχετικά το ΕΜΠ την 1η Σεπτεμβρίου, 5 ημέρες μετά τον διορισμό τους, ζητώντας πληροφόρηση για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσουν. «Η ενημέρωση την οποία επικαλούνται οι βουλευτές που κατέθεσαν τη συγκεκριμένη ερώτηση είναι λανθασμένη και παραπλανητική, όπως θα αποδειχθεί από την τεκμηριωμένη απάντησή της στη Βουλή και, εξάλλου, μπορεί να διαπιστωθεί και από απλή ανάγνωση των ΦΕΚ που καθορίζουν τις πρόσθετες αμοιβές μας, τις οποίες, σημειωτέον, μέχρι σήμερα έχουμε αρνηθεί να εισπράξουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT